Για το πρώτο μάθημα γνωριμίας μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας με ένα μήνυμα what’s up στο 6973716917.

Για τα επόμενα μαθήματα και για να κλείσετε πακέτο ακολουθείτε τις παρακάτω οδηγίες.

Βήμα 1: Κατεβάζω την εφαρμογή. Από εδώ για Play Store, από εδώ για App Store.

Βήμα 2: Κάνω σύνδεση ή εγγραφή. Αν κάνω σύνδεση με google δε χρειάζεται να θυμάμαι
κάποιον κωδικό και είναι ασφαλέστερο.

Βήμα 3: Πατάω στο Yoga, πηγαίνω προς τα κάτω και βρίσκω στις επιχειρήσεις το Bearth Yoga. Αν δεν το βρω, πατάω στο περισσότερα στις επιχειρήσεις. Σας προτείνουμε μπαίνοντας στο Bearth Yoga, να το προσθέσετε στα αγαπημένα χρησιμοποιώντας την καρδούλα πάνω δεξιά.

Βήμα 4: Επιλέγουμε κάποιο από τα πακέτα που βρίσκονται στην καρτέλα “Πακέτα” και μεταβαίνουμε πατώντας πάνω σε αυτό που θέλουμε στη σελίδα με τις αναλυτικές πληροφορίες του πακέτου. Άμα θέλουμε να κλείσουμε το συγκεκριμένο πακέτο πατάμε το κουμπί με το αίτημα ενεργοποίησης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που δεν έχει προστεθεί τηλέφωνο στο προφίλ (προτείνουμε να προστίθεται το τηλέφωνο μέσω του προφίλ σας προτού κλείσετε κάποιο πακέτο ή μάθημα) θα σας εμφανιστεί ένα μήνυμα για να προσθέσετε το τηλέφωνο σας προκειμένου να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Πατώντας το κουμπί προς το προφίλ μεταβαίνουμε στη σελίδα του προφίλ μας όπου μπορούμε να προσθέσουμε το προσωπικό μας τηλέφωνο.

Αφού προστεθεί επιτυχώς το τηλέφωνο, πατώντας πίσω μεταβαίνετε ξανά στη σελίδα του πακέτου όπου κανονικά θα μπορείτε να κλείσετε το πακέτο σας. Πατάτε επιβεβαίωση και αυτόματα η εφαρμογή γνωστοποιεί το αίτημα σας σε εμάς. Εντός ημέρας, θα έχετε επιβεβαίωση αποδοχής.

Αφού γίνει επιβεβαίωση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στα αντίστοιχα μαθήματα.

Επιλογή 2 – Δεν ξέρω σίγουρα ποιο πακέτο χρειάζομαι:

Υπάρχει πιθανότητα να μην γνωρίζετε από πριν ποια πακέτα αντιστοιχούν στα μαθήματα που θέλετε. Σε αυτή την περίπτωση, καλό είναι να βρείτε μέσω της εφαρμογής πρώτα σε ποιά μαθήματα θέλετε να συμμετάσχετε και να δείτε στη αναλυτική σελίδα τους ποιά πακέτα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την είσοδο σε αυτά.

Αυτό γίνεται ως εξής:

  1. Επιλέγετε την καρτέλα “Προπονήσεις” και μεταβαίνετε στην σελίδα με το ημερολόγιο που έχει τις διαθέσιμες προπονήσεις ανά ημέρα. Επιλέγετε τη μέρα που σας ενδιαφέρει να κλείσετε μάθημα, έστω στις 14/3
  2. Πατώντας πάνω στην ημερομηνία που θέλετε εμφανίζονται τα μαθήματα εκείνης της μέρας. Πατώντας πάνω στην κάρτα του μαθήματος μεταβαίνετε στην αναλυτική του σελίδα.
  1. Αφού μεταβείτε στην αναλυτική σελίδα του μαθήματος, έστω ότι έχει επιλεγεί το μάθημα Aerial Prenatal Yoga Class, εμφανίζεται μία λίστα με τα πακέτα τα οποία είναι συμβατά με το συγκεκριμένο μάθημα. Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάποιο από αυτά τα πακέτα (δηλαδή έχετε κάνει την αίτηση και έχει γίνει αποδεκτή από την επιχείρηση) στην κάρτα με τα πακέτα δε θα εμφανίζεται η τιμή τους αλλά ένα τικ που υποδηλώνει ότι έχετε ήδη αυτό το πακέτο.
  2. Σε περίπτωση που δεν έχετε κάποιο από τα πακέτα πατώντας πάνω στο βελάκι στην κάρτα του πακέτου που επιθυμείτε να κλείσετε μεταβαίνετε στην  αναλυτική σελίδα του πακέτου όπου γίνεται το αίτημα ενεργοποίησης.

Αφού κάνετε αίτηση αγοράς του πακέτου και αυτό γίνει αποδεκτό θα μπορείτε να κλείνετε κανονικά θέση στα μαθήματα με χρήση του πακέτου.

Μπόνους: Προσθήκη τηλεφώνου πριν την κράτηση προπόνησης:

  1. Ανοίγετε την εφαρμογή και επιλέγετε το tab “Προφίλ”
  2. Πατάτε στο προσωπικές πληροφορίες και μεταβαίνετε στο προφίλ όπου συμπληρώνεται το προσωπικό σας τηλέφωνο.